Bent u verkouden of bent u aan het hoesten? Ga dan niet naar uw huisarts, de huisartsenpost of de Eerste Hulp ivm besmettingsgevaar.
Als u koorts heeft en benauwd bent neem dan telefonisch contact op met uw huisarts.
De praktijk is telefonisch bereikbaar voor vragen en recepten. Als u klachten heeft waar u zich zorgen over maakt kunt u gewoon bellen zoals u dat altijd gewend bent. Omdat het Corona virus mogelijk ook overgedragen kan worden door mensen die nog geen luchtwegklachten hebben worden uw vragen zo veel mogelijk telefonisch afgehandeld. Indien lichamelijk onderzoek nodig is zal de huisarts met u een afspraak maken voor een consult. Controles zoals bloeddrukcontroles en controles ivm diabetes mellitus worden uitgesteld.
Omdat wij ook in de wachtruimte en voor de balies de 1,5 meter richtlijn hanteren moeten wij het aantal patiënten die in het gebouw aanwezig zijn beperken. Zowel voor uw als onze veiligheid is het dus belangrijk dat u altijd belt en alleen op afspraak naar de praktijk komt.
Kijk voor informatie over het Corona virus op rivm.nl of thuisarts.nl of bel met het landelijk informatienummer 0800 1351.